Zorg Voor Goed, Juist Nu!

Geven aan iemand in de Rotterdamse zorg was nog nooit zo makkelijk. Het afgelopen jaar heeft laten zien hoe hard wij de mensen in de zorg nodig hebben; van artsen en verpleegkundigen tot schoonmaak en mantelzorg, deze mensen hebben de afgelopen maanden grote offers gebracht ten behoeve van onze gezondheid. Daarom start vandaag de actie Zorg Voor Goed.

Geven makkelijk gemaakt

Iedereen die iemand uit de zorg wil bedanken, kan een zorgmedewerker opgeven via: www.voorgoedagency.nl/zorg-voor-goed. De cadeaus die we naar deze mensen sturen zijn allemaal afkomstig van sociaal ondernemers in Rotterdam die werken met kwetsbare doelgroepen. Zo helpen we ook de mensen die op deze bijzondere plekken werken, want ook deze ondernemers hebben een uitdagende tijd. Zo verbinden we de stad en zorgen we voor elkaar.

Voor Goed // Rotterdam Impact Agency stelt 500 cadeaus beschikbaar en roept bedrijven in Rotterdam op om mee te doen, zodat nog meer zorgmedewerkers verrast kunnen worden.

Deze crisis heeft eens te meer laten zien hoe belangrijk de mensen in de zorg zijn en hoe zeer wij ze voor lief hebben genomen de afgelopen jaren. Het is tijd voor een duurzame aanpak van de zorg, een die toekomstbestendig, eerlijk en gelijkwaardig is. Maar voor nu: handen uit onze Rotterdamse mouwen en geef iemand uit de zorg extra waardering!

BESTEL HET BOEK