©Ben Rosett

ZAKELIJK


Voor bedrijven en organisaties is maatschappelijk betrokken ondernemen en geven aan de samenleving een steeds belangrijker onderdeel van de bedrijfsindentiteit. En niet onbelangrijk: geven speelt een rol in ons geluksgevoel en succes. Wij rubriceerden de mogelijkheden om daar vorm aan te geven .

HRM & MENS


Als organisatie je medewerkers vitaal, gelukkig en betrokken houden? Door zelf te bepalen waar je een deel van je salaris aan geeft of door samen een bank te plaatsen in de wijk? Wij zetten een aantal bedrijven op een rij die je hierbij helpen en waarbij je ook buiten het werkveld geeft.
GA NAAR HRM & MENS

BEDRIJFSUITJES


Wil jij met je afdeling werken aan de teamspirit? En tegelijkertijd ook nog eens maatschappelijk betrokken zijn? Door te gaan plastic vissen, bier te brouwen of een radioprogramma te maken? Zodat de energie in je team stijgt en je ook nog eens bijdraagt aan een mooiere samenleving!
GA NAAR BEDRIJFSUITJES

LOCATIES


Je wil met je bedrijf een evenement buitenshuis organiseren, je werknemers op een lunch trakteren of even ver weg van alles vergaderen. Hoe mooi is het dan als je, door dat te doen, ook meteen een steentje bijdraagt aan een goed doel of bewustwording? Vijf inspirerende locaties waarbij je ook meteen geeft.
GA NAAR LOCATIES

GESCHENKEN


Op zoek naar een relatiegeschenk dat tegelijkertijd bijdraagt aan het geluk van een ander? Aan vermindering van de plasticsoep, aan mensen met een afstand tot arbeidsmarkt of aan het inzetten van een voorleeshond? Je maakt niet alleen de ontvanger blij, maar geeft ook nog eens aan een mooiere samenleving.
GA NAAR GESCHENKEN

ETEN & DRINKEN


Uiteraard wil je tijdens je werkdag verantwoord eten, goede koffie drinken en een vrimibo houden met bal en bier. En bijdragen aan het welzijn van een ander. Een selectie uit de vele mogelijkheden.
GA NAAR VOEDSEL, DRANK & MEER

BOEKEN & TIJDSCHRIFEN


Veel auteurs onderzochten de kracht van geven op hun eigen manier. De een gaat meer in op zakelijk succes, de ander vooral op gezondheid. Wij zetten een aantal inspirerende werken en tijdschriften op een rijtje:
GA NAAR BOEKEN & TIJDSCHRIFTEN

LOGISTIEK


Wil je graag goederen transporteren of heb je hulp nodig met vervoeren? Wil je dat tegelijkertijd maatschappelijk betrokken doen? We zetten de mogelijkheden op een rij.
GA NAAR LOGISTIEK