ZAKELIJK


Geven heeft een positieve invloed op onze gezondheid, ons geluk en succes. Ook als bedrijf of organisatie kun je heel makkelijk meer geven. Wij zetten inspirerende en makkelijke voorbeelden op een rij voor je.

Beeld: Hunters race via Unsplash

HRM & MENS


Je wilt als organisatie uiteraard je medewerkers vitaal, gelukkig en betrokken houden. Wij zetten bijzondere bedrijven op een rij die je hierbij helpen en ervoor zorgen dat je gelijk meer geeft.
GA NAAR HRM & MENS

BEDRIJFSUITJES


Wil jij met je afdeling werken aan de teamspirit? En tegelijkertijd ook nog eens maatschappelijk betrokken zijn? Wij zetten een aantal inspirerende voorbeelden voor je op een rij. De energie in je team stijgt en je helpt ook nog eens aan een mooiere samenleving.
GA NAAR BEDRIJFSUITJES

LOCATIES


Regelmatig ga je met je bedrijf of organisatie buiten de deur vergaderen of je voor je klanten een bijeenkomst. Wij zetten bijzondere locaties die meer geven op een rij voor je.
GA NAAR LOCATIES

GESCHENKEN


Op zoek voor je organisatie of bedrijf naar een geschenk voor relaties of medewerkers dat meer geeft? Dat mensen met een afstand tot arbeidsmarkt helpt of een deel van de opbrengst naar het goede doel gaat? Wij zetten een aantal inspirerende voorbeelden voor je op een rij. Je maakt niet alleen de ontvanger blij maar draagt ook nog eens bij aan een mooiere samenleving.
GA NAAR GESCHENKEN

VOEDSEL, DRANK & MEER


Uiteraard wil je gedurende dag ook wat eten en drinken op kantoor. Wij zetten bijzondere mogelijkheden die meer geven op een rij voor je.
GA NAAR VOEDSEL, DRANK & MEER

MANAGEMENTBOEK


Wil je meer lezen over de gevolgen van geven op je gezondheid, je geluk en je gezondheid. Wij zetten 10 inspirerende managementboeken op een rij voor je. Beeld: Anna Hunko.
GA NAAR MANAGEMENTBOEK
BESTEL HET BOEK