PARTICULIER


Geven heeft een positieve invloed op onze gezondheid, ons geluk en succes. Maar op welke wijze kun je allemaal geven? Wij helpen je graag een handje door alle opties op een rij te zetten.

SPAARPUNTEN


Heb jij nog een saldo aan spaarpunten bij Airmiles, Douwe Egberts, Kruidvat of een andere club? Je kunt deze vaak doneren aan het goede doel. Wij zetten alle opties op een rijj.
GA NAAR SPAARPUNTEN

SHOPPEN


Geven door te shoppen? Stel je koopt een boek, een nieuwe halsband voor de hond of huurt een vakantiewoning en automatisch wordt een deel van het bedrag aan een goed doel besteed. Hoe fijn is dat? We zetten een aantal opties op een rij.
GA NAAR SHOPPEN

SPULLEN


Heb jij spullen over die je wilt doneren aan het goede doel? De mogelijkheden hiervoor zijn eindeloos, we zetten er een paar voor je op een rij.
GA NAAR SPULLEN

TIJD


Wil jij je inzetten als vrijwilliger of zoek je juist vrijwilligers?
Vanuit de visie van Geven is leven kozen wij een aantal websites die jou op weg helpen.
GA NAAR TIJD

GEZONDHEID


Wil je met jouw bloed of organen anderen helpen die het hard nodig hebben? Wij selecteerden de belangrijkste sites, die jou op weg helpen.
GA NAAR LEVEN

CROWDFUNDING


Wil jij een crowdfundingsactie opzetten dan wel geven aan een actie in een specifieke doelgroep of organisatie? Wij zetten een aantal bijzondere opties op een rij.
GA NAAR CROWFDFUNDING

ACTIEWEBSITES


Ben jij op zoek naar een goed doel? Of wil jij juist zelf een actie opzetten? Wij zetten maar liefst 10 websites op een waar je gemakkelijk kan doneren of een crowdfundingsactie kan opzetten. De crowdfunding kan voor elk doel worden aangewend.
GA NAAR ACTIEWEBSITES

ONLINE VEILING


Of je nu een online veiling wilt opzetten, je online veiling onder de aandacht wilt brengen bij een breder publiek of je wilt bieden bij een van de online veilingen. Het kan hier allemaal.
GA NAAR ONLINE VEILING

DUURZAAMHEID


We zetten hier hele makkelijke tips op een rij om bij te dragen aan duurzaamheid. Altijd draag je op een hele makkelijke wijze bij aan het milieu. In sommige gevallen bespaar je ook nog eens geld welke je wellicht weer kunt geven aan het goede doel.
GA NAAR DUURZAAMHEID

ORGANISATIES


Wil jij meer weten over geven? Hier vind je een aantal organisaties die je meer informatie geven.
GA NAAR INFORMATIE

KALENDER


Welke dagen zijn van belang bij geven? Wij helpen je een handje en zetten er een aantal data op een rij.
GA NAAR KALENDER
BESTEL HET BOEK