Oorkonde van MaatschapWij

Oorkonde van MaatschapWij

MaatschapWij geeft oorkonde aan Geven is Leven

En toen kregen we wel een heel bijzonder bericht en een oorkonde van MaatschapWij waarvan we bijna verlegen van werden: ‘We bewonderen jou en de inspirerende manier waarmee je met jouw gedachtegoed ‘Geven is Leven’ laat zien dat geven een positieve invloed kan hebben op gezondheid, geluk en succes zowel persoonlijk als zakelijk.

Met het boek, de website en andere initiatieven probeer je anderen te inspireren en het makkelijker te maken te geven. Juist nu in coronatijd is het zo van belang elkaar te steunen. Daarom willen we jou bedanken!’

Zo luidde de tekst op de oorkonde. Die we natuurlijk hebben ingelijst. Van de tekst werden we wel even stil. Nauwelijks vijf maanden nadat we met een team van optimisten dit platform Geven is Leven zijn gestart, met het doel te inspireren en het makkelijker te maken te geven, ontvangen we deze erkenning. Het gaf ons team een enorme boost. Weten dat je gezien wordt en dat mensen het inspirerend vinden wat je doet, voelt heel erg fijn.

MaatschapWij

Vooral als het komt van MaatschapWij een inspiratieplatform voor een socialer, vitaler en duurzamer Nederland. Zij zetten denkers en doeners in de spotlights, om heel Nederland te laten zien dat je nooit te klein bent om impact te maken. Dat het wél kan. En dat het al gebeurt. Dat er genoeg positieve verhalen te vertellen zijn, die een heel ander licht werpen op onze maatschappij en hoe we haar kunnen inrichten. Volgens het platform is de keus is aan ons. Maken we samen Nederland elke dag een stukje duurzamer, vitaler en socialer. 

Wij op onze beurt zeggen: Dank je MaatschapWij! Aan ons zal het niet liggen.

Beeld: Wilhelm Gunkel via Unsplash

BESTEL HET BOEK