Beeld:Juliana Malta

IN HET NIEUWS


Soms is geven in het nieuws, soms is Geven is leven in het nieuws. Hieronder vind je alle publicaties.
14 april 2022

Eerste druk Geven is leven levert €30.000 op voor Mentelity Foundation

Precies een jaar na het verschijnen van het boek Geven is leven, over de kracht van geven, overhandigt auteur Wim de Bundel een cheque van 30.000 euro aan Edwin Spee van de Mentelity Foundation. Van elk exemplaar dat is verkocht, ging vijf euro naar deze stichting.
16 december 2021

NPO radio 5, Zin in weekend

Net voor Kerst mocht Geven is leven-initiatiefnemer, Wim de Bundel, op Radio 5 aan Sander de Kramer vertellen waarom geven zo goed voor je is.
29 november 2021

#GivingTuesday: Een jaar Geven is leven

Vandaag op #GivingTuesday 2021 bestaan we een jaar. Het was een bijzonder jaar met mooie dingen maar ook met verlies.
13 november 2021

NLvoorelkaar wil Nationale Vrijwilligersdag tot grootste bedankactie Nederland maken

Je vrijwilligers iets geven als dank voor hun inzet? NLvoorelkaar, een van de grootste vrijwilligersplatforms, doet een voorzet.
1 november 2021

Geven is leven in the Optimist

We kregen weer een mooi podium en liggen in het winkelschap. Ditmaal in het fijne blad The Optimist.
12 oktober 2021

Leven zonder stress met Geven is leven

Word je van geven nou echt gelukkig? En krijg je een helpers high als je twee euro in een collectebus gooit? Een podcastinterview met oprichter Wim de Bundel.
15 september 2021

Geven is levenboek opgenomen in geschenkenpakket van Doegoods

Wat als de aanschaf van ons boek niet alleen blijdschap bij de ontvanger oplevert, maar tegelijkertijd ook anderen vreugde schenkt? We zijn dan ook heel trots dat het boek Geven is leven is opgenomen in een geschenkenpakket van Doegoods.
7 september 2021

‘’Ik denk dat er veel mooie dingen ontstaan doordat wij alle drie hebben gegeven’’

Ooit vonden Geven is levenoprichter Wim de Bundel en muzikaal cabaretduo Spruijt en Opperman elkaar op crowdfundigsplatform Voordekunst. Een interview over wat deze samenwerking beide partijen heeft gegeven.
29 juni 2021

Code rood: Nederland zakt fors op Geef Ranglijst CAF

Bij de jaarlijkse Wereld Geef ranglijst van CAF blijkt het zo vrijgevige Nederland in 2020 uit de top te zijn verdwenen. Wat is hier gebeurd?
17 juni 2021

Podcast bij volle maan met Lunar institute

Een podcast bij volle maan met founder van Geven is Leven, Wim de Bundel en het Lunar Institute over de vermenselijking van organisaties.
17 juni 2021

Oorkonde van MaatschapWij

Geven is Leven ontving een oorkonde van de MaatschapWij voor de manier waarop we laten zien dat geven een positieve invloed kan hebben.
22 april 2021

Boeklancering

Na een jaar hard werken was het 14 april eindelijk zo ver: de boeklancering van Geven is leven van auteur Wim de Bundel. Zo kort na het overlijden van Bibian Mentel is dit een feest met een traan en tegelijkertijd […]