Wist je dat je gratis kunt geven?


Gratis geven? Is geven niet altijd gratis? Jazeker, maar we hebben iets extra's. Door te winkelen bij de bij ons aangesloten winkels gaat telkens een klein deel van je aankoop naar een goed doel.

Die nieuwe koelkast, dat mooie boek, een kaartje aan je geliefde, eten thuisbezorgd? Kies een van onderstaande doelen uit en ga winkelen.

We maken gebruik van de technieken van doelshoppen.nl en voor alle duidelijkheid: verdienen hier zelf niets aan. We sturen je slechts door naar de winkel van je keuze. Bij €100 per maand aan bestellingen geef je al snel €30 tot €60 per jaar. Aankopen worden na maximaal 2 dagen, afhankelijk van de winkel, bijgeschreven op de teller.

Het aantal donaties aan Hulphond Nederland staat op:met een donatiebedrag van:

Het aantal donaties aan de Sunday Foundation staat op:met een donatiebedrag van:

Het aantal donaties aan de ErasmusMC Foundation staat op:met een donatiebedrag van:

Het aantal donaties aan de Mentelity Foundation staat op:met een donatiebedrag van:

Het totale aantal donaties aan onze goede doelen staat op:met een totaal donatiebedrag van:

Sunday Foundation


Je kunt zelf kiezen of je aandeel naar de Sunday Foundation van Chief Ouwe Dibbes alias Sander de Kramer gaat, die het voor elkaar kreeg om piepjonge kinderen uit de diamantmijn te halen en ze naar school te laten gaan.
GEEF GRATIS

Mentelity Foundation


Door te winkelen via geven is leven, gaat telkens een klein deel van je aankoop naar de mentelityfoundation.org. Je draagt met je bestellingen bij aan het stimuleren en inspireren van kinderen en jongvolwassenen die leven met een fysieke en mentale uitdaging!
GEEF GRATIS

Erasmus MC Foundation


Wil je liever bijdragen aan baanbrekend medisch onderzoek en een gezonde toekomst, dan is de Erasmus MC Foundation heel blij met iedere uitgave die je doet.
GEEF GRATIS

Hulphond Nederland


Hulphond Nederland zet zich keihard in om mensen de regie over hun eigen leven terug te geven. Ze zetten ons zich in voor volwassenen met traumaklachten of PTSS en jongeren met ontwikkelingsstoornissen of psychiatrische problematiek.
GEEF GRATIS
Keuzes te over en vind je alle doelen even belangrijk? Dan wissel je per aankoop je doel. Wat ons betreft: winkel ze!

Fotocredits: Lucrezia Carnelos via Unsplash