Geven door geld uit te geven


Heb je wel eens uitgerekend wat je in een jaar uitgeeft aan spullen om je leven te veraangenamen? Een nieuwe koelkast, een mooi boek, wel eens eten laten bezorgen, nieuwe bluetoothspeler aangeschaft of een kaartje aan je geliefde gestuurd?

Enig idee? En stel nou dat je dat vanaf nu gewoon blijft doen en tegelijkertijd aan een goed doel naar keuze geeft? Gewoon met de aankopen die je toch al doet.


Geef toe, wie kan daar nou tegen zijn? Wij noemen dat gratis geven: Geven door geld uit te geven. Door te winkelen bij de bij ons aangesloten winkels gaat telkens een klein deel van je aankoop naar een goed doel.

We maken gebruik van de technieken van doelshoppen.nl en voor alle duidelijkheid: verdienen hier zelf niets aan. We sturen je slechts door naar de winkel van je keuze. Bij €100 per maand aan bestellingen geef je al snel €30 tot €60 per jaar. En het leuke is: je ziet op de teller wat iedereen bijdraagt.

Sunday Foundation


Je kunt zelf kiezen of je aandeel naar de Sunday Foundation van Chief Ouwe Dibbes alias Sander de Kramer gaat, die het voor elkaar kreeg om piepjonge kinderen uit de diamantmijn te halen en ze naar school te laten gaan.
GEEF GRATIS

Erasmus MC Foundation


Wil je liever bijdragen aan baanbrekend medisch onderzoek en een gezonde toekomst, dan is de Erasmus MC Foundation heel blij met iedere uitgave die je doet.
GEEF GRATIS

Hulphond Nederland


Hulphond Nederland zet zich keihard in om mensen de regie over hun eigen leven terug te geven. Ze zetten ons zich in voor volwassenen met traumaklachten of PTSS en jongeren met ontwikkelingsstoornissen of psychiatrische problematiek.
GEEF GRATIS
Keuzes te over en vind je alle doelen even belangrijk? Dan wissel je per aankoop je doel. Wat ons betreft: winkel ze!

Fotocredits: Lucrezia Carnelos via Unsplash
BESTEL HET BOEK