BOEK KOPEN?


Bestel Geven is leven nu. Wij sturen het boek dan zonder verzendkosten naar je toe. Ook in België. Maar je mag het natuurlijk ook iemand geven. Wij sturen het dan naar het opgegeven adres. En doneren ook nog eens €5 aan de Mentelity Foundation. Zo maken we geven wel heel makkelijk.
Ben je nieuwsgierig naar het boek?
Blader hieronder alvast door het eerste hoofdstuk. Dat geven we je cadeau!


Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

€5 PER VERKOCHT BOEK NAAR HET GOEDE DOEL


Als je het boek via deze website koopt, doneren wij €5 per boek aan de Mentelity Foundation ten behoeve van het project JUMP. Lees alles over de Mentelity Foundation en het project JUMP via www.mentelityfoundation.org

WAAROM DIT BOEK?


Fragment:
Na vijfentwintig jaar waarvan de helft als directeur Marketing & Sales valt het ontslag me zwaar. Ik kijk naar buiten. Niet alleen mijn leven is stil gevallen. Covid-19 deed de rest. Net voordat neerslachtigheid de overhand dreigt te krijgen, denk ik aan de olympische sporters met wie ik afgelopen jaren zo intensief heb samengewerkt. Hun ambities om een gouden plak te winnen werden door een virus gesmoord, maar geen van hen is bij de pakken neer gaan zitten. Integendeel ze zijn gaan trainen opnieuw, nog harder, in omgebouwde schuurtjes, op zolderkamers, rennend door het bos.
Wim de Bundel (1969) was twaalf jaar directeur Marketing & Sales bij Delta Lloyd, BeFrank en Nationale-Nederlanden. In 2014 werd hij gekozen tot Commercieel Directeur van het Jaar en in 2019 tot meest invloedrijke commerciële professional van Nederland. Wim is lid van de Raad van Advies van Netwerk Nieuw Rotterdam en ambassadeur van de Sunday Foundation en de Mentelity Foundation.

LANCERING BOEK


Woensdag 14 april 2021 is het boek Geven is leven met een prachtige show gelanceerd.

OVER BIBIAN


Bibian Mentel is drievoudig paralympisch kampioen, overwon meer dan 10 keer kanker maar is boven alles een van de grootste inspiratiebronnen van Nederland op het vlak van geven.
Naar de Foundation
BESTEL HET BOEK