BOEK KOPEN?


Wil jij het boek kopen voor jezelf of aan iemand cadeau doen? Via onderstaande button is deze via de uitgever makkelijk te bestellen voor jezelf óf voor iemand anders.
Boek bestellen Geef een kaart

€5 PER VERKOCHT BOEK NAAR HET GOEDE DOEL


Als je het boek via deze website koopt, doneren wij €5 per boek aan de Mentelity Foundation ten behoeve van het project JUMP. Lees alles over de Mentelity Foundation en het project JUMP via www.mentelityfoundation.org

WAAROM DIT BOEK?


Hoe ontwikkelde een grote pensioenverzekeraar zich van rode-lantaarndrager tot de onbetwiste nummer 1? Welke olympische lessen vormden het geheim achter dit succes en wat kunnen we hiervan leren, zowel zakelijk als privé? Wim de Bundel ontdekte de kracht van geven en neemt je mee op een optimistische reis naar goud en geluk.
Wim de Bundel (1969) is voormalig directeur Marketing & Sales bij Delta Lloyd, BeFrank en later Nationale-Nederlanden. In 2014 werd hij gekozen tot Commercieel Directeur van het Jaar en in 2019 tot meest invloedrijke commerciële professional van Nederland bij de Sales Management Association. Met een team van optimisten wil hij via www.gevenisleven.nl inspireren en het makkelijker maken om te geven.

OVER BIBIAN


Bibian Mentel is drievoudig paralympisch kampioen, overwon meer dan 10 keer kanker maar is boven alles een van de grootste inspiratiebronnen van Nederland op het vlak van geven.
Naar de Foundation
BESTEL HET BOEK