BOEK KOPEN?


Bestel Geven is leven nu. Wij sturen hem dan zonder verzendkosten naar je toe. Je kunt hem natuurlijk ook aan iemand anders geven en daar door ons naar toe laten sturen. Ook in België. En dan doneren wij ook nog eens €5 aan de Mentelity Foundation. Zo maken we geven nog makkelijker.
Boek bestellen

€5 PER VERKOCHT BOEK NAAR HET GOEDE DOEL


Als je het boek via deze website koopt, doneren wij €5 per boek aan de Mentelity Foundation ten behoeve van het project JUMP. Lees alles over de Mentelity Foundation en het project JUMP via www.mentelityfoundation.org

WAAROM DIT BOEK?


Hoe ontwikkelde een grote pensioenverzekeraar zich van rode-lantaarndrager tot de onbetwiste nummer 1? Welke olympische lessen vormden het geheim achter dit succes en wat kunnen we hiervan leren, zowel zakelijk als privé? Wim de Bundel ontdekte de kracht van geven en neemt je mee op een optimistische reis naar goud en geluk.
Wim de Bundel (1969) was twaalf jaar directeur Marketing & Sales bij Delta Lloyd, BeFrank en Nationale-Nederlanden. In 2014 werd hij gekozen tot Commercieel Directeur van het Jaar en in 2019 tot meest invloedrijke commerciële professional van Nederland. Wim is lid van de Raad van Advies van Netwerk Nieuw Rotterdam en ambassadeur van de Sunday Foundation en de Mentelity Foundation.

OVER BIBIAN


Bibian Mentel is drievoudig paralympisch kampioen, overwon meer dan 10 keer kanker maar is boven alles een van de grootste inspiratiebronnen van Nederland op het vlak van geven.
Naar de Foundation
BESTEL HET BOEK